Knjige

Moj zeleni smuti

Telo mi je zjutraj najbolj hvaležno, če ga najprej navlažim s toplo vodo z limono, malo pozneje pa mu privoščim zeleni smuti. Odrasla sem v hiši z majhnim vrtom. Moja mami zna čarati – zdi se mi namreč, da sem ob rodovitnih letnih časih zrasla tako rekoč predvsem od pridelkov z vrta. Torej sem na okus zelenjave 

Nadaljuj z branjem …

CAMINO – Od suženjstva do svobode

Knjiga, ki mi je odprla srce. Tudi določene rane, ki sem jim posvetila pozornost. Ne ignoriram jih več in tudi ne vrtam po njih, tako kot sem delala včasih, temveč jih skrbno negujem. Ko sem prebrala Petrino knjigo, sem začela delovati. Če je avtorica lahko naredila tako velike premike, lahko naredim tudi jaz veliko manjše. 

Nadaljuj z branjem …

Branje za punce in njihove starše

Saj smo punce je knjiga, ki sem jo napisala vsem puncam (in tudi njihovim staršem), točno takšna, kot bi si jo želela jaz, ko sem začela stopati v najstniška leta. Je priročnik, ki s tenkočutnostjo, razumevanjem in prijateljskim jezikom nagovori punce, ko jih začnejo zanimati spremembe na njihovem telesu in jim življenje v trenutku nasuje tisoče vprašanj, novih nalog in vlog ter spravi v obup še njihove starše.