Hrana

Krepka bučna juha

Krepka bučna juha je zame najboljša malica in kosilo, ko cel dan hitim naokoli – nosim jo kar v termo posodi in jo srkam kot čaj – pogreje moje telo in želodec, pa še pred prigrizki me ubrani. Priprava je povsem preprosta in vzame čisto malo časa.

Moj zeleni smuti

Telo mi je zjutraj najbolj hvaležno, če ga najprej navlažim s toplo vodo z limono, malo pozneje pa mu privoščim zeleni smuti. Odrasla sem v hiši z majhnim vrtom. Moja mami zna čarati – zdi se mi namreč, da sem ob rodovitnih letnih časih zrasla tako rekoč predvsem od pridelkov z vrta. Torej sem na okus zelenjave 

Nadaljuj z branjem …

Salzburg

Salzburg Avstrijsko mesto z italijanskim pridihom, ki me vedno znova navdihne Kot novinarka sem bila v Salzburg povabljena že tolikokrat, da ne štejem več. A vsakokrat ga doživljam, kot da sem v njem prvič. Vedno znova obiščem njegove najpomembnejše točke in vedno znova v njem najdem kaj novega. Salzburg je mesto, ki šepeta, poje, igra, 

Nadaljuj z branjem …